Att göra i Thailand

Thailand är en av våra mest populära länder mycket pga stränderna och den varma solen men det finns mer att göra än att bara lata sig. Det finns gott om billigt flyg till thailand och ska man flyga till bangkok kan man hitta priser under 5000 kr numera.
Muay Thai aka Thai Kick Boxning är en världsberömd kampsport. Men ingen verkar ha kunnat spåra dess historiska ursprung. Muay Thai i sina tidiga former användes i strid för att komplettera svärdet. Muay Thai började som en sport i fredstider. Men i strid, var Muay Thai en dödlig sport. Fighters lindade sina händer i hampa eller läderremmar och slogs med några tidsfrister för rundor. De två krigarna gick helt enkelt på varandra i ett rasande blinkande knytnävar, knän, fötter och armbågar.

Bergsklättring har blivit så populär i södra Thailand som de mest populära platserna ser i närheten av skenande inflation. Rumspriser överstiger de i Bangkok och även buteljerat vatten säljs till högra priser. Vissa klättrare ger tillgång till det lokala nattlivet genom att få närmare klättring områden och betala lägre priser. En populär guide, Khun Wee sa "Den bästa utvecklad klättring området i Thailand är fortfarande Railay som är en Peninsular nära till Krabi stad i södra Thailand. Under högsäsong Railay är klättrare" FN ". Nya destinationer i Thailand utvecklas ständigt. Fler linjer håller på att skruvas och behörigheter för fastbultning på andra ansikten har fått. Kalksten karst groning upp över hela Thailand från norr till söder låta klättrar av varierande svårigheter. Förutom Railay, kolla in:
Chiang Mai .. ger dig möjlighet att klättra på plast eller riktiga klippor. "The Peak bergsklättring Plaza" har den största konstgjorda klätterväggen i Thailand. Det ligger på Changklan Road nära Night Bazaar, granne med Pizza Hut och Burger King i Chiangin Plaza. De arbetar från 1:00 pm till midnatt. Men den naturliga väggen, dubbat Crazy Horse Buttress, ca 40 km från Chiang Mai och heter Crazy Horse Buttress Wall. Detta är hur Josh Morris beskriver platsen. "Crazy Horse Buttress är en fantastisk kalksten outcrop ligger bara 40 kilometer från Chiang Mai, Thailand klättring är mycket varierande (5 - 8a).. Och erbjuder något för alla många av de mer än 80 rutter erbjuder en blandning av fingery, tekniska såväl som kraftfulla hål cruxes på platta, vertikala och brant överhängande klippor. Det finns 13 multi-pitch rutter erbjuder stora exponering över hela klippa och ger fantastisk utsikt över Sankhamphaeng jordbruket dalen.


RSS 2.0